Daar is de lente, daar is de zon! Terwijl we ons opmaken voor weer een mooi seizoen met lente- en zomerhikes blikken we nog even terug op de eerste maanden van het jaar. Sommige gingen op stap in de Benelux, andere zochten de sneeuw op terwijl weer andere zonnige oorden opzochten voor hun trekking.  Nog eens een warme oproep om jullie verslagen te delen! Hier de reisverslagen die we binnen kregen via onze mail of Facebook.

Per land sommen we de nieuwe verslagen op, je vindt ze ook op de respectievelijk landenpagina’s in de rubriek ‘reisverslagen’. Dank aan alle inzenders en bloggers!

LAGE LANDEN

België

Stoumont

© Karel Sterckx – Stoumont

ALPENLANDEN

Frankrijk

  • Frank deed een vijfdaagse bivaktocht in de Westelijke Pyreneeën en schreef er een verslag over.
  • Volgens Ronald is de Drôme een droom, hij stuurde ons een fiche toe met info en beschrijving van zijn ervaringen.
  • Dieters en Servaes namen een groep vrienden mee naar de Vercors voor een weekje Scandinavische winterlandschappen met sneeuwschoenen en pulkas. Bekijk hieronder hun filmpje.

Spanje

Gran Canaria

© Siegried Robbens – Gran Canaria

DUITSLAND

  • Sophie deed een tweedaagse op de Wildnis Trail met haar husky Kiwi. (Eng.)

SCANDINAVIË

Zweden

  • Kevin ging zowel in de zomer van de 2016 als 2017  hiken in Zweden. Padjelantaleden ging hem goed af, in Sarek kwam hij in de problemen… Van beide tochten schreef hij een uitgebreid verslag.
  • Ook Ivo werd beproefd op zijn tocht in Lapland waar hij letterlijk door het ijs zakte.

BALKAN

Foto © Chris Belmans

WIL JIJ OOK JE ERVARING DELEN?

Dat kan door het melden van een online reisverslag en het opsturen van een reisfiche en foto’s. Lees er alles over op deze pagina.