We trekken twee dagen door het prachtige herfstige landschap van de Vlaamse Ardennen. De eerste dag telt onze tocht ongeveer 22 kilometer en gaan we dwars door het muziekbos, het Sint-Pietersbos en de mooie omgeving van Ellezelles. Slapen doen we op een eenvoudige maar charmante camping bij de boer.
Dag 2 trekken we de taalgrens over. We wandelen door de bossen van Lefèbvre en Hubermont en eindigen aan het Patersbos van Ronse. Opnieuw goed voor een twintigtal kilometer.

Over de organisatoren / begeleiders

Alisa Coessens

Alisa heeft al heel haar leven iets met de bergen. Voor haar is het de beste omgeving voor poëtische inspiratie en ont-moeten. Niets beter dan onderweg zijn met een blik op oneindig. Genieten van hoe de dagen lopen. Op een ideale trip kan dat zowel in stilte als in gezelschap. O ja, mogen ook niet ontbreken in het plaatje: een duik in een (berg)meer en 's avonds keuvelen bij een vuurtje met zoute nootjes.

Stéphanie Mesmaekers

Sinds haar eerste trekking in 2017, is het vuur van het buiten zijn in bossen en bergen helemaal aan gegaan. Op weg met een minimum aan materiaal staat gelijk aan groot geluk en intense natuur ervaring. Stéphanie deelt ook graag haar passie en ervaring.

Inschrijven

Inschrijvingen openen op zaterdag 20 juli 2024