We trekken twee dagen door het prachtige herfstige landschap van de Vlaamse Ardennen. De eerste dag telt onze tocht ongeveer 22 kilometer en gaan we dwars door het muziekbos, het Sint-Pietersbos en de mooie omgeving van Ellezelles. Slapen doen we op een eenvoudige maar charmante camping bij de boer.
Dag 2 trekken we de taalgrens over. We wandelen door de bossen van Lefèbvre en Hubermont en eindigen aan het Patersbos van Ronse. Opnieuw goed voor een twintigtal kilometer.

Over de organisatoren / begeleiders

Karel Van der jeugt

Een interesse die in 2014 gestart is als het maken van dagwandelingen, is 10 jaar later uitgegroeid tot een passie waarbij ik al mijn hobby's kan combineren.
Wandelen, frisse lucht inademen, vogels spotten, wild plukken, bivakeren, wild spotten, bushcraften, bosbaden. Buiten zijn is genieten.
Dit alles heeft me al op veel prachtige locaties gebracht, van Noorwegen tot Marokko, van in de sneeuw tot in de brandende zon.
Graag deel ik dan ook mijn ervaring en verhalen, ideaal rond een kampvuur.

Stéphanie Mesmaekers

Sinds haar eerste trekking in 2017, is het vuur van het buiten zijn in bossen en bergen helemaal aan gegaan. Op weg met een minimum aan materiaal staat gelijk aan groot geluk en intense natuur ervaring. Stéphanie deelt ook graag haar passie en ervaring.

Inschrijven

Inschrijvingen openen op zaterdag 20 juli 2024