Wie is Hiking Advisor ?

Hiking Advisor wil mensen op pad helpen om zelfstandig op meerdaagse tocht te gaan. Hiking Advisor wil zo uitgroeien tot een grote groep enthousiaste voetreizigers die elkaar inspireren om op een veilige, verantwoorde en aangename manier te genieten van meerdaagse trektochten over de hele wereld.

Hiking Advisor vzw wil als club van de Klim- en bergsportfederatie op een laagdrempelige manier informatie over hiken delen. Zo flankeert het onze activiteiten, website en facebookpagina als belangrijkste kanalen om onze missie te realiseren. Naast het berg- en sneeuwschoenwandelen focussen we ook op nevendisciplines zoals Packraften, Trailrunnen en Via Ferrata. Met foto’s van onze vrijwilligers en deelnemers kan je aan de slag om info op een toffe manier te verspreiden binnen onze community.

Samen met de ploeg vrijwilligers, bestaande uit een 10-tal instructeurs, een 30-tal activiteitenbegeleiders en een ploeg van een 15-tal vrijwilligers die achter de schermen alles in goede banen leiden, kan je als instagrambeheerder mee onze missie uitdragen.

Kandidaten...

  • Zijn vertrouwd met communicatie via Instagram; 
  • Beseffen het belang van beelden in combi met duidelijke beschrijvende info om een juiste boodschap aan een doelpubliek over te maken;
  • Kunnen bij voorkeur op een zelfstandige manier werken waarbij ze de werking van de rest van het team niet uit het oog verliezen. Zo bevraag je foto’s bij vrijwilligers en deelnemers van onze activiteiten, verwijs je naar hen als bron en tag je de foto’s met de juiste hashtags en onliners.;
  • Bewaken via een sterke beeldvorming de look & feel van de HA-community;
  • Hebben voeling met hiking, sneeuwschoenwandelen, packraften, via ferrata of trailrunnen;
  • Beseffen dat HA een non-profitorganisatie is waar kwaliteitsvolle info, laagdrempeligheid en vrijwillige engagementen centraal staan;  online community én een hoogstaand activiteitenaanbod.

De tijdsbesteding varieert maar is in het algemeen beperkt (gemiddeld 2à3u/maand). 

Bovenstaande is een richtinggevend kader. Je komt terecht in een team van bestuurders die zeer complementair werken. Samen ga je een leerproces door om de taken en visie vorm te geven. Wil je graag nog meer informatie, spreek gerust iemand van het bestuur aan.

Are you the one ?

Als kandidaat bezorg je een korte motivatie aan sam@hikingadvisor.be. Vervolgens word je uitgenodigd om je kandidatuur toe te lichten op een volgende bestuursvergadering van Hiking Advisor.