Wie is Hiking Advisor ?

Hiking Advisor wil mensen/gezinnen op pad helpen om zelfstandig op meerdaagse tocht te gaan. Hiking Advisor wil zo uitgroeien tot een grote groep enthousiaste voetreizigers die elkaar inspireren om op een veilige, verantwoorde en aangename manier te genieten van meerdaagse trektochten over de hele wereld.

Hiking Advisor wil de verwerking van ledengegevens op een goede manier aanpakken en wil zich hierin laten bijstaan door mensen met de nodige ervaring. Zo kan je het bestuur en de ploeg vrijwilligers adviseren in het aanpakken en verwerken van data. Denk daarbij aan info over deelnemers, begeleiders en vrijwilligers.

Kandidaten zijn...

  • gepassioneerd door hiking en de aanverwante disciplines;
  • vertrouwd met de missie van Hiking Advisor als onafhankelijke community;
  • sterk in het diplomatisch communiceren; 
  • expert in GDPR-wetgeving en gangbare praktijken bij het verwerken van data;

De tijdsbesteding varieert maar is in het algemeen beperkt (gemiddeld 2à3u/maand). 

Bovenstaande is een richtinggevend kader. Je komt terecht in een team vrijwilligers die zeer complementair werken. Samen ga je een leerproces door om de taken en visie vorm te geven. Wil je graag nog meer informatie, spreek gerust iemand van het bestuur aan.

Are you the one ?

Als kandidaat bezorg je een korte motivatie aan sam@hikingadvisor.be. Vervolgens word je uitgenodigd om je kandidatuur toe te lichten op een volgende bestuursvergadering van Hiking Advisor.