Ontdek de betoverende Escapardenne Lee Trail, bekroond als een toonaangevend kwaliteitspad, tijdens onze 3-daagse stiltetocht in augustus. Gedurende deze unieke reis wandel je dagelijks respectievelijk 17, 19 en 15 kilometer door weelderige bossen en langs rustig stromende beekjes. Bewonder de majestueuze bomen en geniet van schilderachtige uitzichten die je onderweg tegenkomt.

De Lee Trail biedt de ideale gelegenheid om in stilte te reflecteren terwijl je de betoverende omgeving verkent. Laat jezelf volledig opgaan in de rust van de natuur en ontdek de rustgevende kracht van stilte tijdens deze bijzondere reis. Ben je er klaar voor om de wereld even achter je te laten en je te laten leiden door de schoonheid van de Lee Trail?

Over de organisatoren / begeleiders

Pablo Vos

Pablo Vos

Pablo is naast webbouwer van deze website, ook gepassioneerd door hiking in binnen- en buitenland. Je vind hem het liefst op Camino de Santiago of in de Belgische Ardennen. Geboren en opgegroeid op de Nederlandse Veluwe neemt hij graag enthousiastelingen mee naar zijn thuisstek om hen dit prachtige gebied te leren kennen. Op zijn bucket list: Hadrian's Wall (UK), St Olavspad (Zweden) en een tru-hike van de Pacific Crest Trail (USA).

Inschrijven

Inschrijvingen openen op zaterdag 15 juni 2024