De Franse ardennen is een regionaal park net over de grens. Het gebied wordt doorkruist door de meanders van de Maas en de Semois wat prachtige uitzichten oplevert. Op deze route zullen we niet altijd de GR pad,maar gaan we ons eigen pad maken met uitzichten vanop la longue roche, roc la tour, Point de vue de Liry,..

Over de organisatoren / begeleiders

Alisa Coessens

Alisa heeft al heel haar leven iets met de bergen. Voor haar is het de beste omgeving voor poëtische inspiratie en ont-moeten. Niets beter dan onderweg zijn met een blik op oneindig. Genieten van hoe de dagen lopen. Op een ideale trip kan dat zowel in stilte als in gezelschap. O ja, mogen ook niet ontbreken in het plaatje: een duik in een (berg)meer en 's avonds keuvelen bij een vuurtje met zoute nootjes.

Sam Janssens

Sam is een enthousiaste buitensporter en Instructor Mountain Walking & Trekking. Hij kan eindeloos genieten van een mooie wandeling of buitenavontuur. Een van zijn passies buiten sport, is de bergen verkennen, voornamelijk al wandelend met de rugzak. Hij heeft ook al geproefd van het hooggebergte, de klimsport, trailrunnen en packraften.. Sam neemt graag mensen op sleeptouw om zo één van zijn passies te delen.

Inschrijven

Inschrijvingen openen op zaterdag 16 maart 2024