Programma

Het programma van een module 4-stage bouwt verder op de basisskills die je eerder in de modules 1-3 leerde. Er is veel maatwerk tijdens deze stage om zowel fysiek als cognitief een voldoende sterke stage-omgeving te kunnen aanbieden. Dit maatwerk wordt vormgegeven op basis van gesprekken met de geïnteresseerde kandidaat-deelnemers.

Deze vervolmakingsstages zijn zeer intensief en vereisen een zeer goede fysieke conditie alsook een sterk pallet aan skills. Ga er dus niet vanuit dat je meteen klaar bent voor een module 4-stage na het afronden van een module 3-stage. Er wordt verwacht dat je in tussentijd namelijk regelmatig zelf op stap bent gegaan in de bergen.

Stage geslaagd? Dan liggen mooie avonturen in het verschiet. Bovendien is het vaak een eerste aanzet om je voor te bereiden om uit te groeien tot instructor voor Hiking Advisor. 

Stage leiden in de Ecrins - foto Gunther D.G..jpeg

Praktisch

Indien je interesse hebt voor de module 4 die zich richt op gevorderden kan je dit melden via zomerstages@hikingadvisor.be. Indien er voldoende geïnteresseerden zijn wordt een programma voorbereid in overleg met de deelnemers.