Programma

Regelmatig twijfel je bij de aankoop van materiaal: waarop let ik best, is dit item ideaal voor de geplande tocht of kies ik toch beter iets anders… In dit webinar beantwoorden we Q&A-gewijs je vragen. Je bezorgt je vragen via het registratieformulier hieronder en enkele van onze experts geven een genuanceerd advies waarop je kan letten bij het aankopen. 

De Q&A-sessie start om 20u, duurt ongeveer 45min. en zal meerdere thema’s behandelen. 

Deze webinar is gratis maar inschrijven is vereist. Je ontvangt na registratie enkele dagen voor het webinar een link om deel te nemen aan het webinar.

Over de organisatoren / begeleiders

Pablo Vos

Pablo Vos

Pablo is naast de webbouwer van de Hiking Advisor website, ook gepassioneerd door hiking in binnen- en buitenland. Je vind hem het liefst op de Camino de Santiago die hij liep in 2019 of in de Belgische Ardennen. Geboren en opgegroeid op de Nederlandse Veluwe neemt hij graag enthousiastelingen mee naar zijn thuisstek om hen dit prachtige gebied te leren kennen. Op zijn bucketlist staan nog Hadrian's Wall in Groot-Britannië, het St. Olavspad in Zweden en een tru-hike van de Pacific Crest Trail in de USA.

Yanick Bos

Yanick is een ervaren hiker die er graag op uit trekt met zijn gezin, een groep hikers van Hiking Advisor of vrienden. Hij is Instructor Mountain Walking and Trekking en geeft diverse opleidingen en -workshops. Als GR-vrijwilliger onderhoudt hij een 23-km lang stuk van de GR 5 van Diest tot Lummen.
Als bestuurder bij Great By Nature vzw, Hiking Advisor vzw en de Klim- en bergsportfederatie draagt hij bij aan een sterke buitensportcommunity. Zijn streefdoel is hiken voor gezinnen en volwassenen toegankelijker maken. Hij geeft wat inkijk in zijn avonturen via zijn blog. Yanick is redacteur voor Op Weg en publiceert af en toe ook in andere buitensportmagazines.