Deze webinar over avontuurlijke bestemmingen geeft je inspiratie over enkele bestemmingen waar je de kans krijgt om van de gebaande paden te gaan of waar het terrein en/of klimaat licht tot zeer avontuurlijk genoemd mogen worden. Enkele van de oude bekenden maar ook nieuwe gezichten binnen Hiking Advisor vertellen aan de hand van enkele foto's en praktische info over de bestemmingen. Een fijne avond gegarandeerd, en dat ondanks de donkere Corona-maanden.

Concept en doelpubliek

De webinar richt zich op de avontuurlijke hikers, van licht gevorderden tot gevorderden.

De webinar start om 20u en eindigt rond 21u. Er is de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chat of via de Q&A aansluitend op de webinar. Na het webinar ontvang je ook de ppt met foto's en praktische info over de bestemmingen. 

Deze webinar is gratis maar registreren is vereist. Na registratie ontvang je binnen enkele weken een mail met de praktische info over het webinar. 

 

Prijs, Inschrijven, Annuleren

De deelnameprijs is gratis.
Inschrijven is wel vereist. Dit kan je via onderstaand formulier tot en met 24 februari.
Ben je geregistreerd, dan ontvang je enkele dagen voor het webinar een link om deel te nemen.

We verwijzen graag ook naar onze algemene voorwaarden tot deelname ivm een deelname aan online, virtuele activiteiten.

Over de organisatoren / begeleiders

Annelies Neyens

Annelies brengt haar vakanties al van kinds af aan door in de bergen. Dagtochten werden meerdaagse tochten, Europese en verder gelegen bestemmingen wisselen elkaar af. Fan van afgelegen gebieden en op dit moment in de ban van de ruige, desolate maar hartelijke landen in Centraal-Azië. Geniet van de bergen in alle seizoenen, ze ontdekte een aantal jaar geleden de mogelijkheden en uitdagingen van winterse trektochten.
Caers Bart

Bart Caers

Bart is sinds zijn jeugd- en scouts jaren gefascineerd door reizen en trekkings. Ondernam tochten op alle continenten en probeert nu de wandel microbe door te geven aan anderen. Zijn verhalen deelt hij op zijn blog www.caersbart.be Hij werkt vooral achter de schermen mee aan hikingadvisor.be en is er lid van de algemene vergadering. Verder is hij vrijwilliger en redactielid bij Grote Routepaden. Regelmatig kan je zijn publicaties terug vinden in het wandelmagazine 'Op Weg' en andere media.

Debbie Sanders

Debbie doorliep een opleiding tot professioneel bergwandelgids (accompagnateur en montagne) en is al jarenlang actief als tocht- en stagebegeleidster in zomer en winter. Ze schreef een boek, samen met Geert van Speybroeck: “Hoe word ik bergwandelaar”, heeft een eigen blog www.debbiesanders.be.

Yanick Bos

Yanick is een ervaren hiker die er graag op uit trekt met gezin, Hiking Advisor of vrienden. Hij is Instructor Mountain Walking Trekking en geeft diverse opleidingen en workshops. Als GR-vrijwilliger onderhoudt hij een stuk van de GR 5 van Diest tot Lummen. Als bestuurder bij Great By Nature , Hiking Advisor en KBF, of als redacteur bij Op Weg, draagt hij bij aan een sterke buitensportcommunity. Zijn streefdoel is hiken voor gezinnen en volwassenen toegankelijker maken.

Inschrijven