Op deze tocht nemen we jullie mee op het meer zuidelijk gelegen gedeelte van het Veluwe Zwerfpad, langs de “Veluwezoom”.

Geen zware tocht maar gewoon 2 dagen genieten van de uitgestrekte heide en mooie bossen. We overnachten op een camping.

Over de organisatoren / begeleiders

Pablo Vos

Pablo Vos

Pablo is naast de webbouwer van de Hiking Advisor website, ook gepassioneerd door hiking in binnen- en buitenland. Je vind hem het liefst op de Camino de Santiago die hij liep in 2019 of in de Belgische Ardennen. Geboren en opgegroeid op de Nederlandse Veluwe neemt hij graag enthousiastelingen mee naar zijn thuisstek om hen dit prachtige gebied te leren kennen. Op zijn bucketlist staan nog Hadrian's Wall in Groot-Britannië, het St. Olavspad in Zweden en een tru-hike van de Pacific Crest Trail in de USA.

Sam Janssens

Sam is een enthousiaste buitensporter en Instructor Mountain Walking & Trekking. Hij kan eindeloos genieten van een mooie wandeling of buitenavontuur. Een van zijn passies buiten sport, is de bergen verkennen, voornamelijk al wandelend met de rugzak. Hij heeft ook al geproefd van het hooggebergte, de klimsport, trailrunnen en packraften.. Sam neemt graag mensen op sleeptouw om zo één van zijn passies te delen.