Gaat het hiken niet snel genoeg? Heb je nog wat energie over? In het hart van de Ardennen, tussen het land van de Semois en Gaume is Herbeumont een ideale uitvalsbasis voor een 2-daagse trailrunning.

We bivakkeren op 1 locatie, van waaruit we 2 dagen lopen, op een rustig tempo, gepakt met al het nodige voor de rest van de dag. We gaan op zoek naar de uitdaging van een langere duurloop, gecombineerd met de voordelen van een mooie hike in de natuur. We lopen dan wel wat kilometers (richting ±30/35)

Techniciteit wandelpad
2
Fysieke paraatheid
3
Bivak uitdaging
1

Over de organisatoren / begeleiders

Jonathan Billen

Jonathan is al jaren gepassioneerd door alles wat ‘outdoor’ is. Deze passie combineert hij met bergwandelen en trailrunnen. Hij volgde cursussen rond zelfstandig bergwandelen, sneeuwschoenwandelen en hooggebergte. In 2020 behaalde hij ook het diploma tot Instructor Mountain Walking & Trekking (IMWT). Tijdens de zomerperiode begeleidt hij tochten in de Alpen, UK of Scandinavië, de rest van het jaar traint hij voor (ultra-)trailruns en focust hij zich in de Hiking Advisor kalender vooral op het trailrun-aanbod.

Peter Waeterschoot

Bij Peter dateert de loopmicrobe reeds van eind ’80. Begin 2000 was hij klaar voor marathons en de laatste jaren zijn meerdaagse trails zijn doelen om naar uit te kijken. Jaarlijks staan meerdaagse trekkings in de bergen op zijn agenda, in zomer en winter. Finisher in de Low Alpine Mountain Marathon (Schotse Highlands) en in de Sardinatrail. Hij volgde ook enkele cursussen rond zelfstandig berg- en sneeuwschoenwandelen.