Deze start to hike workshops zijn ideaal als initiatie in het bergwandelen. Op één voormiddag (9-12 uur) worden al je vragen om je eerste weekend erop uit te trekken beantwoord zonder al te veel in detail te gaan. Er wordt aan de hand van een inspirerende slidedeck, doorspekt met veel praktijkvoorbeelden een toffe kijk gegeven op wat hiken is en wat de belangrijkste do’s en don’ts zijn.

Je krijgt ook toffe suggesties voor eerste tochtbestemmingen en er is ook heel wat materiaal dat je eens kan bekijken. Zo krijg je zeker en vast de hikingmicrobe te pakken. 

We organiseren deze start to hike workshops op diverse plekken in Vlaanderen en Brussel. 

De inhoud van alle workshops is dezelfde, enkel de locatie verschilt. Het heeft dus geen nut om deel te nemen aan meerdere workshops.

Programma

Start om 9 u tot 12 u

Benodigd materiaal

Pen en papier

Deelnameprijs

De deelnameprijs is € 25,00.
Wie geen lid is van KBF of lid is van een andere KBF-club dan Hiking Advisor vzw betaalt € 5,00 extra bij de deelnameprijs.

Inbegrepen in de deelnameprijs:

Begeleiding en organisatie

Niet inbegrepen:

Over de organisatoren / begeleiders

Philippe Annys

Berggids UIAA (IMWT), Initiator Bergwandelen (BLOSO), Instructeur Wandelen (BLOSO), Wilderness First Responder (WMA), KVB3
Docent Weerkunde en outdoor-EHBO (Vlaamse Trainersschool, IMWT, KBF); lid technische werkgroepen Bergwandelen, IMWT en Via Ferrata (KBF)
Sinds 2010 begeleider van de opleiding Zelfstandig Bergwandelen, gepassioneerd door berg en sneeuw en om die kennis door te geven met respect voor ieders niveau. Met een tentje aan een meer staan is de ultieme beleving.

Inschrijven

Inschrijvingen openen op zaterdag 16 december 2023