Deze start to hike workshops zijn ideaal als initiatie in het bergwandelen. Op één avond worden al je vragen om je eerste weekend erop uit te trekken beantwoord zonder al te veel in detail te gaan.

Deze workshops zijn voor beginnende hikers of geïnteresseerden in het hiken (meerdaags wandelen met de rugzak). Voor de workshop heb je geen voorkennis nodig. Het is een fijne kennismaking met hiken. Er wordt aan de hand van een inspirerende slidedeck, doorspekt met veel praktijkvoorbeelden een toffe kijk gegeven op wat hiken is en wat de belangrijkste do’s en don’ts zijn. Je krijgt ook toffe suggesties voor eerste tochtbestemmingen en er is ook heel wat materiaal dat je eens kan bekijken. Zo krijg je zeker en vast de hikingmicrobe te pakken.

We organiseren deze start to hike workshops op diverse plekken in Vlaanderen en Brussel.  De inhoud van alle workshops is dezelfde, enkel de locatie verschilt. Het heeft dus geen nut om deel te nemen aan meerdere workshops.

Over de organisatoren / begeleiders

Elise Geens

Elise leerde de kneepjes van het bivakkeren kennen dankzij Hiking Advisor. Met veel plezier en dankbaarheid geeft ze nu haar kennis, kunde en passie door aan andere bergenthousiastelingen.
In haar vrije tijd kan je haar vaak al sportend spotten: MTB, trailrunnen, lopen, fietsen, klimmen, via ferrata,… er zijn weinig bergsporten nog onbekend voor Elise. Maar het liefst van al doet ze al deze sporten met een tent erbij.