Deze start to hike workshops zijn ideaal als initiatie in het bergwandelen. Op één avond worden al je vragen om je eerste weekend erop uit te trekken beantwoord zonder al te veel in detail te gaan.

Deze workshops zijn voor beginnende hikers of geïnteresseerden in het hiken (meerdaags wandelen met de rugzak). Voor de workshop heb je geen voorkennis nodig. Het is een fijne kennismaking met hiken. Er wordt aan de hand van een inspirerende slidedeck, doorspekt met veel praktijkvoorbeelden een toffe kijk gegeven op wat hiken is en wat de belangrijkste do’s en don’ts zijn. Je krijgt ook toffe suggesties voor eerste tochtbestemmingen en er is ook heel wat materiaal dat je eens kan bekijken. Zo krijg je zeker en vast de hikingmicrobe te pakken.

We organiseren deze start to hike workshops op diverse plekken in Vlaanderen en Brussel.  De inhoud van alle workshops is dezelfde, enkel de locatie verschilt. Het heeft dus geen nut om deel te nemen aan meerdere workshops.

Programma

Start omstreeks 16u

Benodigd materiaal

Pen en papier

Deelnameprijs

De deelnameprijs is € 20,00.
Wie geen lid is van KBF of lid is van een andere KBF-club dan Hiking Advisor vzw betaalt € 5,00 extra bij de deelnameprijs.

Inbegrepen in de deelnameprijs:

  • Begeleiding en organisatie
  • Leslokaal
  • Drinkwater

Niet inbegrepen:

  • Kosten vervoer van / naar de startlocatie
  • Voeding / drank

Over de organisatoren / begeleiders

Stéphanie Mesmaekers

Sinds haar eerste trekking in 2017, is het vuur van het buiten zijn in bossen en bergen helemaal aan gegaan. Op weg met een minimum aan materiaal staat gelijk aan groot geluk en intense natuur ervaring. Stéphanie deelt ook graag haar passie en ervaring.

Inschrijven

Deze activiteit is afgelopen.