Ooit al eens gepeddeld tussen nieuwsgierige zeehonden en gewandeld op bij eb drooggevallen eilanden in een groot rivierestuarium? “Dat kan toch niet?” hoor ik je al zeggen. Wel, met Hiking Advisor kan dat allemaal! Op deze unieke packraft dagtocht gaan we het brak water in en verkennen we de zandplaten, turfbanken van de Westerschelde en de schorren en geulen van het mythische Verdronken Land van Saeftinghe.

We laten ons meedrijven op de getijstroming op de Zeeschelde en blijven hierbij steeds dicht bij elkaar in groep en dicht bij de oevers. Op enkele plekken stappen we uit om een wandeltocht te maken en te spelen in geulen. Deze tocht is enkel mogelijk bij gunstige weersomstandigheden. Indien niet gunstig maken we een riviertocht op de Kleine Nete of Dommel.

Info en inschrijven vanaf 17 april 2021.

Over de organisatoren / begeleiders

Joery Truyen

Joery is een ervaren wildernisreiziger te voet, met packraft of al bikepackend met een uitgebreide passie voor landschapsfotografie.

Veerle Maes

Veerle Maes is een ervaren packrafters die reeds vele packrafttochten begeleidde voor Hiking Advisor. Ook winters Scandinavië is een uitverkoren hikingterrein.