Onbekend maakt onbemind. Wie heeft er ooit al gehoord van de Ornain, laat staan met de packraft dit ongerepte Franse riviertje verkend? Deze waterloop vinden we terug tussen de heuvels in Frans Lotharingen en de Champagnestreek en stroomt meest van de tijd volop door het groen.

We nemen je mee op een relaxte 3-daagse tocht waar we vaak doorheen dichte bossen peddelen, kleine stroomversnellingen trotseren en ’s avonds neerstrijken op de wildbivak met een gezellig samenzijn langs een kampvuur dat we bouwen op één van de grindbanken in de rivierbedding. Wandelkilometers blijven beperkt, waterpret gemaximaliseerd, een tocht geschikt voor beginnende zowel als ervaren packrafters. Kan je je de stemming van deze packrafttocht al inbeelden? Inderdaad, La Douce France op zijn Hiking Advisor’s!

Over de organisatoren / begeleiders

Joery Truyen

Joery is een ervaren wildernisreiziger te voet, met packraft of al bikepackend met een uitgebreide passie voor landschapsfotografie.

Veerle Maes

Veerle Maes is een ervaren packrafters die reeds vele packrafttochten begeleidde voor Hiking Advisor. Ook winters Scandinavië is een uitverkoren hikingterrein.