Tijdens deze bivaktocht nemen we jou mee op de Müllerthal Trail, een Luxemburgs lange afstandspad van 112 kilometer, het 21ste eeuwse paradepaardje van het Luxemburgse wandeltoerisme. Het pad loopt door de meest schilderachtige streek van het Groot-Hertogdom, het gebied ten zuiden en westen van de Sûre ter hoogte van de stad Echternach, ook wel bekend als Luxemburgs Klein-Zwitserland. We verkennen de zogenaamde tweede hoofdlus; het meest spectaculaire en boeiende deel van de trail.

Over de organisatoren / begeleiders

Delfien Walraed

Delfien Walraed voelt zich opperbest als ze in de natuur kan vertoeven en trekt er dan ook regelmatig op uit zowel dichtbij als verder weg. Naast het organiseren van enkele trips voor vrienden en het deelnemen aan verschillende tochten en stages van HA, neemt ze zelf ook met plezier nu en dan eens een enthousiaste HA wandelgroep een weekend op sleeptouw.

Sam Janssens

Ik ben een enthousiaste buitensporter maar toch ook met rustige momenten en kan van een mooie wandeling of buitenavontuur eindeloos genieten. Een van mijn passies buiten sport, is de bergen verkennen, voornamelijk al wandelend met de rugzak maar ik heb ook al geproefd van het hooggebergte, de klimsport, packraft.. Neem mensen graag op sleeptouw om zo een van mijn passie te delen.