Ben je een hiker die graag als vrijwilliger actief is, voor de website, het beheer van de sociale media, het schrijven van artikels, het begeleiden van tochten of als instructeur… Hiking Advisor organiseert jaarlijks een weekend voor de bestaande en nieuwe vrijwilligers om zo de HA-visie te cultiveren en samen plannen te maken voor het nieuwe werkjaar.

Ben je geïnteresseerd om vrijwilliger te worden, spreek dan gerust iemand van de huidige ploeg aan en misschien kan je wel mee op dit weekend vol toffe Hikingactiviteiten, afgewisseld met wat serieuzer werk zoals de kalenderopmaak en her en der een educatief elementje…

Meer informatie omtrent onze werking:

Over de organisatoren / begeleiders

Debbie Sanders

Debbie doorliep een opleiding tot professioneel bergwandelgids (accompagnateur en montagne) en is al jarenlang actief als tocht- en stagebegeleidster in zomer en winter. Ze schreef een boek, samen met Geert van Speybroeck: “Hoe word ik bergwandelaar”, heeft een eigen blog www.debbiesanders.be en is voorzitster van www.hikingadvisor.be.

Yanick Bos

Yanick is een ervaren hiker die er graag op uit trekt met zijn gezin, een groep hikers van Hiking Advisor of vrienden. Hij is Instructor Mountain Walking and Trekking en geeft diverse opleidingen en -workshops. Als GR-vrijwilliger onderhoudt hij een 23-km lang stuk van de GR 5 van Diest tot Lummen.
Als bestuurder bij Great By Nature vzw, Hiking Advisor vzw en de Klim- en bergsportfederatie draagt hij bij aan een sterke buitensportcommunity. Zijn streefdoel is hiken voor gezinnen en volwassenen toegankelijker maken. Hij geeft wat inkijk in zijn avonturen via zijn blog. Yanick is redacteur voor Op Weg en publiceert af en toe ook in andere buitensportmagazines.