Voor deze tocht trekken we naar het prachtige en unieke natuurpark de Hoge Venen. We pikken de eerste herfstverkleuringen mee, laten de grote wegen links liggen en genieten van bekende en onbekende plekken in dit natuurgebied dat nooit verveelt!

Over de organisatoren / begeleiders

Annelies Neyens

Annelies brengt haar vakanties al van kinds af aan door in de bergen. Dagtochten werden meerdaagse tochten, Europese en verder gelegen bestemmingen wisselen elkaar af. Fan van afgelegen gebieden en op dit moment in de ban van de ruige, desolate maar hartelijke landen in Centraal-Azië. Geniet van de bergen in alle seizoenen, ze ontdekte een aantal jaar geleden de mogelijkheden en uitdagingen van winterse trektochten.

Sam Janssens

Ik ben een enthousiaste buitensporter maar toch ook met rustige momenten en kan van een mooie wandeling of buitenavontuur eindeloos genieten. Een van mijn passies buiten sport, is de bergen verkennen, voornamelijk al wandelend met de rugzak maar ik heb ook al geproefd van het hooggebergte, de klimsport, packraft.. Neem mensen graag op sleeptouw om zo een van mijn passie te delen.