Hiking Advisor’s missie is mensen op een verantwoorde manier zelfstandig op pad helpen. Daarom nemen we met veel plezier deel aan beurzen die het mogelijk maken om een breder publiek te informeren over hiking.

Normaliter kan je ons aantreffen op deze beurs met uitleg over Hiking via onze eigen clubstand, diverse workshops en lezingen over toffe bestemmingen. Echter zal de Fiets- en Wandelbeurs dit jaar als een digitaal event georganiseerd worden.

Diverse HA-medewerkers zullen een digitale workshop of lezing geven tijdens de online experience van de Fiets- en wandelbeurs. Denk daarbij aan het voorbereiden van een tocht dichtbij huis, het kiezen van een goede bivakplek, het opstellen van een marsplan, hiken met kinderen enz...

Kan je niet wachten op de Fiets- en wandelbeurs: neem een kijkje op ons gloednieuwe youtubekanaal of bezoek de webpagina voor de online experience van de Fiets- en wandelbeurs

Over de organisatoren / begeleiders

Bart Caers

Bart is sinds zijn jeugd- en scouts jaren gefascineerd door reizen en trekkings. Ondernam tochten op alle continenten en probeert nu de wandel microbe door te geven aan o.a. zijn kinderen, vrienden, familie,... Zijn verhalen deelt hij op zijn blog caersbart.be en verder werkt hij vooral achter de schermen mee aan hikingadvisor.be

Debbie Sanders

Debbie doorliep een opleiding tot professioneel bergwandelgids (accompagnateur en montagne) en is al jarenlang actief als tocht- en stagebegeleidster in zomer en winter. Ze schreef een boek, samen met Geert van Speybroeck: “Hoe word ik bergwandelaar”, heeft een eigen blog www.debbiesanders.be en is voorzitster van www.hikingadvisor.be.

Yanick Bos

Yanick is een ervaren hiker die er graag op uit trekt met zijn gezin, een groep hikers van Hiking Advisor of vrienden. Hij is Instructor Mountain Walking and Trekking en geeft diverse opleidingen en -workshops. Als GR-vrijwilliger onderhoudt hij een 23-km lang stuk van de GR 5 van Diest tot Lummen.
Als bestuurder bij Great By Nature vzw, Hiking Advisor vzw en de Klim- en bergsportfederatie draagt hij bij aan een sterke buitensportcommunity. Zijn streefdoel is hiken voor gezinnen en volwassenen toegankelijker maken. Hij geeft wat inkijk in zijn avonturen via zijn blog. Yanick is redacteur voor Op Weg en publiceert af en toe ook in andere buitensportmagazines.