Voor deze gevorderde tocht trekken we naar het mooie limburg, naar het enige Nationaal Park van Vlaanderen. Uitgestrekte dennenbossen worden hier afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen die de getuigen zijn van grind- en zandwinning en hoge toppen bieden grootse vergezichten. Gooi die benen al maar los want we zullen dit weekend verrassend veel hoogtemeters overwinnen.

Over de organisatoren / begeleiders

Kevin Grieten

Kevin Grieten is een natuurmens pur sang. Hij is een fervent hiker en trekt al jaren de wereld rond, zowel verder als dichter bij huis. Zijn professionele context is er eentje van landschapsbeheer en met die achtergrond kan hij heel boeiend vertellen over hoe een landschap evolueert doorheen de tijd. Hij is dan ook altijd in voor leuk reisverhaal of een natuur- en landschapsweetje.

Sam Janssens

Ik ben een enthousiaste buitensporter maar toch ook met rustige momenten en kan van een mooie wandeling of buitenavontuur eindeloos genieten. Een van mijn passies buiten sport, is de bergen verkennen, voornamelijk al wandelend met de rugzak maar ik heb ook al geproefd van het hooggebergte, de klimsport, packraft.. Neem mensen graag op sleeptouw om zo een van mijn passie te delen.