In de rubriek wandelgebieden worden per land Nederlandstalige reisverslagen over meerdaagse tochten verzameld. Jouw inbreng is hierbij erg nuttig, dat kan op verschillende manieren:

  • Je hebt zelf een mooie meerdaagse wandeltocht gedaan en wilt je ervaring delen met andere hikers. Vul dan deze reisfiche in en stuur deze op naar reisverslagen@hikingadvisor.be. Vergeet ook je foto’s niet, die overtuigen andere hikers veel sneller dan tekst. Probeer het aantal foto’s te beperken tot max. 100 en comprimeer ze vooraf als ze een hoge resolutie hebben. Je kan ze gratis doorsturen via wetransfer (klik onderaan rechts voor de gratis versie, dat gaat stukken sneller dan via email). Wie een gedetailleerd reisverslag heeft, mag die uiteraard ook opsturen (in Word of pdf-formaat).
  • Wie een eigen blog heeft, mag de link naar het online verslag sturen, mits er ook wat praktische info over de tocht vermeld staat (anders vragen we je bijkomend een fiche in te vullen of deze info aan te vullen op je blog). Wie een eigen blog wilt beginnen, dan zijn wordpress of blogger.com twee opties zijn.
  • Als je aanvullingen hebt op de bestaande pagina’s vb. nuttige links, beschrijving van wandelgebieden of praktische tips, aarzel dan niet om ons dat te laten weten!

Een mooie meerdaagse trektocht achter de rug? Deel je reiservaring!