Tentenshows 2020

Home>vzw Hiking Advisor>Tentenshows 2020

Tentenshows 2020

We krijgen op ons forum en Facebook regelmatig vragen als ‘welke tent moet ik kopen’. Een moeilijke vraag aangezien er tenten zijn voor alle seizoenen en omstandigheden. Ga je enkel op pad in de zomer of moet de tent ook een stevige storm en winterse omstandigheden kunnen doorstaan? Geografische- of klimatologische omstandigheden, persoonlijke wensen, gewicht, enz. bepalen welke tent het beste past bij jou noden. Allemaal aspecten die mee spelen in de keuze van een tent en waardoor een eenduidig antwoord dikwijls niet zo simpel is.

Tips op deze website

Nog vragen of wil je al wat informatie waar je moet op letten bij de aankoop van een nieuwe tent. Het artikel ‘Hoe kies ik een tent‘ kan je alvast op weg helpen. Verder hebben we een handige fiche in pdf-formaat opgemaakt die je makkelijk kan printen.

Bekijk ook de topics op ons forum eens of stel er zelf een vraag.

Overzicht van de tentenshows in Vlaanderen

Het goede nieuws is dat met het zomerseizoen in aantocht verschillende outdoorzaken een tentenshow organiseren . Er staan verschillende tenten opgesteld en er zijn medewerkers ter plaatse die je kunnen helpen met je keuze. Meestal zijn er ook kortingen of bv. voordelige prijzen voor zogenaamde showroom modellen.

Mounteqshop

Mounteqshop houdt dit jaar hun tentenshow tijdens het weekend 25 & 26 april op het Provinciaal domein De Gavers in Harelbeke. Het is een combinatie van een tentenshow (met met dan 100 tenten) en een aantal nevenactiviteiten.

Waar?   Provinciaal domein De Gavers, Eikenstraat 131b in Harelbeke.

Wanneer?  Zaterdag 25 & zondag 26 april, de tentenshow begint telkens om 10u ’s ochtends en eindigt rond 17u.

Kariboe

De tentenshow van Kariboe zal dit jaar doorgaan op 9 & 10 mei. Opnieuw stellen zij u een mooi assortiment voor van verschillende merken. Kortingen zijn voorzien alsook gunstige uitloop modellen.

Waar?   Kessel-Lo, op de rolschaatspiste van het provinciaal domein. Gemeenteplein 5, 3010 Leuven

Wanneer?  Weekend van 9 & 10 mei, de tentenshow begint telkens om 10u ’s ochtends en eindigt rond 18u. op zaterdag en 16u. op zondag

Berghut

Bij De Berghut opent zijn deuren van 31 maart t.e.m. 04 april. Gedurende deze week staan er vele tenten opgesteld op onze parking en in de tuin erachter zodat je ze uitgebreid kan bekijken en vergelijken. Bovendien is er van 31 maart tot en met 19 april 15% korting op alle tenten! Deze korting krijg je ook online en zal automatisch worden toegekend.

Waar?   Plezantstraat 11, 9220 Hamme.

Wanneer?   Nog tot 31 maart toten met 4 april

De Kampeerder

De jaarlijkse tentenshow van De Kampeerder vindt dit jaar plaats op 17, 18 & 19 april. Ze stellen +/- 150 tenten op.

Waar?   Camping Vogelzanglaan 7, 2020 Antwerpen

Wanneer?

Vrijdag 17/4: 14u – 20u
Zaterdag 18/4: 10u – 18u
Zondag 19/4: 10u – 14u

*Voor deze lijst liepen we de zaken af van onze  ‘Buitensportzaken’ pagina en wat we op de websites van de respectievelijke zaken konden vinden aan info. Ook een event gepand als outdoorwinkel of een foutje ontdekt in de info? Laat het ons weten en we passen onze website aan.

 

 

 
Door |Reacties uitgeschakeld voor Tentenshows 2020