Tentenshows 2018

Home>Kamperen, vzw Hiking Advisor>Tentenshows 2018

Tentenshows 2018

We krijgen op ons forum en Facebook regelmatig vragen als ‘welke tent moet ik kopen’. Een moeilijke vraag aangezien er tenten zijn voor alle seizoenen en omstandigheden. Ga je enkel op pad in de zomer of moet de tent ook een stevige storm en winterse omstandigheden kunnen doorstaan? Geografische- of klimatologische omstandigheden, persoonlijke wensen, gewicht, enz. bepalen welke tent het beste past bij jou noden. Allemaal aspecten die mee spelen in de keuze van een tent en waardoor een eenduidig antwoord dikwijls niet zo simpel is.

AuteurCaers Bart

Tips op deze website

Nog vragen of wil je al wat informatie waar je moet op letten bij de aankoop van een nieuwe tent. Het artikel ‘Hoe kies ik een tent‘ kan je alvast op weg helpen. Verder hebben we een handige fiche in pdf-formaat opgemaakt die je makkelijk kan afprinten.

Wie vragen heeft over het slapen onder een tarp moet zeker eens een kijkje komen nemen op ons lenteontmoetingsweekend op 7 & 8 april waar diverse modellen te zien zijn.

Bekijk ook de topics op ons forum eens of stel er zelf een vraag.

Overzicht van de tentenshows in Vlaanderen

Het goede nieuws is dat met het zomerseizoen in aantocht verschillende outdoorzaken een tentenshow organiseren . Er staan verschillende tenten opgesteld en er zijn medewerkers ter plaatse die je kunnen helpen met je keuze. Meestal zijn er ook kortingen of bv. voordelige prijzen voor zogenaamde showroom modellen.

De Kampeerder

De jaarlijkse tentenshow van De Kampeerder vindt dit jaar plaats op 20, 21 & 22 april. Ze stellen +/- 150 tenten op waarop je 10 % korting krijgt. Er is 20% korting op de toonmodellen.

Waar?   Camping Vogelzanglaan 7, 2020 Antwerpen

Wanneer?   Vrijdag 20 april 14-20u / Zaterdag 21 april 10u-18u  / Zondag 22 april 10u-13u

Mounteqshop

Mounteqshop houdt dit jaar hun tentenshow tijdens het weekend 21 & 22 april op het Provinciaal domein De Gavers in Harelbeke. Het is een combinatie van een tentenshow met een outdoor experience. Er zijn tal van nevenactiviteiten en workshops (o.a. kiezen van tent) zodat er voor ieder wat wils is.

Waar?   Provinciaal domein De Gavers in Harelbeke.

Wanneer?   Zaterdag 21 & zondag 22 april, de tentenshow begint telkens om 10u ’s ochtends en eindigt rond 17u (zondag afbraak vanaf 16 uur bij aankoop van een demotent).

Kariboe

De tentenshow van Kariboe zal dit jaar doorgaan op 21 & 22 april. Bij bestellingen van nieuwe tenten kunnen de klanten genieten van een korting van 15%, indien ze een demo model meenemen (één dat op dat moment beschikbaar is) krijgen ze een korting van 20%. Tevens hebben we steeds een uitverkoophoekje waarbij de korting kan oplopen tot 50%.

Waar?   Kessel-Lo, op de rolschaatspiste van het provinciaal domein. Gemeenteplein 5, 3010 Leuven

Wanneer?   Zaterdag 21 & zondag 22 april, de tentenshow begint telkens om 10u ’s ochtends en eindigt rond 17u.

Berghut

Bij De Berghut loopt de tentenshow van dinsdag 10 april tot en met zaterdag 14 april 2018. In deze week wordt een korting toegerekend van -15% op alle tenten. Tentonderdelen zijn -10%.

Waar?   Plezantstraat 11, 9220 Hamme.

Wanneer?   Dinsdag 10 april tot en met zaterdag 14 april 2018 van 10u tot 19u (zaterdag is de winkel open tot 18u)

Basecamp

Basecamp uit Nijlen organiseert een tentenshow, randactiviteiten en opendeurdag op 1 mei aan hun winkel van 10 u tot 17 u. Korting van 15% op tenten en 10% op kookmateriaal, slaapzakken, slaapmatten, kampeerstoeltjes en tentonderdelen. De actie zelf loopt tot en met 12 mei.

Waar? Bevelsesteenweg 42, 2560 Nijlen.

Wanneer? Op 1 mei aan hun winkel van 10 u tot 17 u.

tentenshow
By |Tags: , |Reacties uitgeschakeld voor Tentenshows 2018