Nieuwe pagina: Onderhoud van materiaal

Home>Materiaal>Nieuwe pagina: Onderhoud van materiaal

Nieuwe pagina: Onderhoud van materiaal

 

Voor wie het nog niet opmerkte, alle praktische tips zitten nu vervat onder de rubriek ‘techniek’ en zijn beter ingedeeld dan vroeger. Er is ook wat extra inhoud toegevoegd aan elke thema-pagina. Neem gerust een kijkje op www.hikingadvisor.be.

Intussen werken we ook verder aan nieuwe pagina’s. Onze nieuwste telg is ‘onderhoud van materiaal’. Hoe zorg je ervoor dat je technische uitrusting goed onderhouden en opgeborgen wordt? Welke producten kan je daarvoor gebruiken? Je leest het er allemaal. Eigen ervaringen en bijkomende vragen kan je altijd kwijt in dit forumbericht. Iedereen is welkom.

Een slaapzak wassen kan je thuis, al moet je wel voorzichtig zijn en de instructies volgen (foto: Steve Behaeghel).

By |Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe pagina: Onderhoud van materiaal